Ακόμη κι αν μια βλάβη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κόστισε απώλεια αρχείων, έχουμε τον τρόπο να τα επαναφέρουμε.

Ο σκληρός δίσκος είναι ένα από τα σημαντικότερα εξαρτήματα του PC σας, αφού εκεί βρίσκεται αποθηκευμένο το λειτουργικό σας σύστημα αλλά και τα πολύτιμα αρχεία σας. Χωρίς σκληρό δίσκο είναι αδύνατο να λειτουργήσει ο υπολογιστής, ενώ οι βλάβες μπορούν να προξενήσουν ανυπολόγιστη ζημιά με την απώλεια δεδομένων.

Ο κυριότερος εχθρός ενός σκληρού δίσκου εγκατεστημένου σε desktop PC είναι οι διακυμάνσεις τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος, γι' αυτό η χρήση ενός καλού UPS μπορεί να σας προφυλάξει από πολλούς μπελάδες. Ακόμη κι αν ο σκληρός δίσκος όμως είναι απόλυτα προστατευμένος, υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που οδηγούν σε βλάβη, όπως η φυσιολογική φθορά (ώρες λειτουργίας), προσβολή από ιούς κλπ, γι' αυτό συνίσταται να τηρείτε τακτικό backup των δεδομένων σας και να κάνετε συχνά διαγνωστικούς ελέγχους.

Εαν ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας παρουσίασε βλάβη κι έχετε απώλεια δεδομένων, οι τεχνικοί της EasyLaptop έχουν την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό να επιτύχουν ανάκτηση των δεδομένων σας με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας.

Ανάκτηση Δεδομένων 35,00€

Χρόνος εργασίας 1-2 μέρες

Ο σκληρός δίσκος ειναι μια συσκευή η οποία λειτουργεί ασταμάτητα για όση ώρα είναι ανοιχτός ο υπολογιστής.  Αυτό εχει ως αποτελεσμα να πέφτει η απόδοση του. Ειναι λοιπόν μια συσκευή η οποία μετρά ώρες ζώης. Οι λόγοι για να χαλάσει ένας δίσκος ειναι πολλοί. Αν βρίσκεστε στην δυσάρεστη αυτη θέση εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Πατήστε στο κουμπί περισσότερα και στείλτε μας τα στοιχεία σας. Σύντομα ενας τεχνικός θα επικοινωνίσει μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος σας.