Καθαρισμός Ιών

Χρόνος εργασίας 2-3 ώρες

Η αφαίρεση των ιών είναι μια εξειδικευμένη εργασία που απαιτεί γνώσεις και ιδιαίτερη προσοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το τι πρέπει να γίνει στο δικό σας υπολογιστή, καντε κλικ στο κουμπί περισσότερα και στειλτε μας το ερώτημα σας.


Κάποτε οι ιοί των υπολογιστών μεταδίδονταν από δισκέτα σε δισκέτα. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και σήμερα, στην εποχή του internet, δεκάδες χιλιάδες ιοί και trojans απειλούν 24 ώρες το 24ωρο κάθε υπολογιστή. Κι αν παλιότερα οι ιοί απειλούσαν τα δεδομένα των υπολογιστών, καταστρέφοντας τους δίσκους, σήμερα οι περισσότεροι στοχεύουν στην υποκλοπή δεδομένων, κωδικών και στοιχείων τραπεζικών λογαριασμών, γι’ αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Αν διαπιστώσετε ότι οι επιδόσεις του laptop σας έχουν μειωθεί δραματικά ή αν κατά την πλοήγησή σας στο internet εμφανίζονται παράθυρα με άσχετο περιεχόμενο, είναι σημάδια ότι πιθανότατα το σύστημά σας έχει προσβληθεί από ιό και απαιτείται άμεση αντιμετώπιση. Η αφαίρεση των ιών είναι μια εξειδικευμένη εργασία που απαιτεί γνώσεις και ιδιαίτερη προσοχή. Οι περισσότεροι ιοί εκμεταλλεύονται κενά ασφάλειας στο λειτουργικό ή τους browsers για να εισχωρήσουν. Αν αφαιρεθούν χωρίς να κλείσουν τα κενά αυτά, τότε είναι θέμα χρόνου να επανεμφανιστούν.

Οι τεχνικοί στην EasyLaptop θα ελέγξουν το laptop σας εντοπίζοντας όχι μόνο το κακόβουλο λογισμικό, αλλά και τα κενά ασφαλείας στο σύστημά του. Αν χρειαστεί θα πάρουμε backup των δεδομένων σας και κατόπιν θα αφαιρέσουμε με προσοχή τους ιούς. Τέλος, θα κάνουμε τις απαραίτητες επεμβάσεις για να κλείσουν τα κενά ασφαλείας, παραδίδοντας το laptop σας απόλυτα θωρακισμένο σε κάθε απειλή.