Ένα από τα συχνότερα προβλήματα στη λειτουργία των laptops είναι η υπερθέρμανση, που επιδεινώνεται τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι περιορισμένες διαστάσεις των φορητών υπολογιστών δημιουργούν εξ ορισμού υψηλές θερμοκρασίες γι’ αυτό το σύστημα ψύξης του υπολογιστή πρέπει να διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Η υπερθέρμανση του φορητού εμφανίζεται με απροειδοποίητες διακοπές λειτουργίας, μειωμένες επιδόσεις ή αυξημένες θερμοκρασίες στα πλαστικά μέρη. Αν αγνοηθούν τα προειδοποιητικά σημάδια και δεν αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα από εξειδικευμένους τεχνικούς θα υπάρξουν σοβαρές βλάβες στη μητρική ή την κάρτα γραφικών.

Στην EasyLaptop θα ανοίξουμε το laptop σας και θα καθαρίσουμε σχολαστικά τον ανεμιστήρα, την ψήκτρα και τους αεραγωγούς, έτσι ώστε ο αέρας να κυκλοφορεί ελεύθερα στο εσωτερικό του υπολογιστή. Αν απαιτείται αντικατάσταση της ψήκτρας ή του ανεμιστήρα θα σας ενημερώσουμε πριν από οποιαδήποτε ενέργεια. Κατόπιν, θα ελέγξουμε το αποτέλεσμα σε συνθήκες πλήρους λειτουργίας, πριν σας τον παραδώσουμε έτοιμο για ατελείωτες ώρες χρήσης.

Επισκευή Υπερθέρμανσης 20,00€

Χρόνος εργασίας 3-4 ώρες